Информация за ОРАПЛЕКС

Подробна информация за ОРАПЛЕКС - Oraplex срещу херпесОРАПЛЕКС – Подробна информация

Третия и най – безопасен начин да се противодейства на херпес вируса е повишаването на имунната защита на организма и стимулиране на неговоите способности сам да се справи с досадния вирус, като го деактивира за дълъг период от време. В резултат дългогодишните научни изследвания, наблюдения и проучвания най – надежна се оказва комбинация от антоксиданти и микронутриенти подобряващи дейността на имунната защита.

Комбинацията от Лизин, Цинк, Витамин С, Витамини В3 и В6, Астрагала и Цитросови биофлавоноиди е съвременна, действаща формула от активни вещества, намираща своя навременен израз в продукта ОРАПЛЕКС

ОРАПЛЕКС таблетки са НОВ ефикасен подход срещу досадните мехури, обриви и болка по лицето и устните, съпътстващи проявите на „ХЕРПЕС”.

КАЖЕТЕ СБОГОМ НА „ХЕРПЕСА” . . . С ЦЕЛУВКА!

ОРАПЛЕКС таблетки са хранителна добавка, съдържаща в себе си мощните в своето синергично действие срещу „ХЕРПЕСА”– Лизин, Цинк, Витамин С, Витамини В3 и В6, Астрагала и Цитросови биофлавоноиди.

ОРАПЛЕКС таблетки вземани ВЕДНАГА с първите симптоми – пулсиране на засегнатия участък или зачервяване, парене, изтръпване, подуване – СЪЗДАВАТ В ОРГАНИЗМА ВИСОКА КОНЦЕТРАЦЯ НА МОЩНА ДЕЙСТВАЩА КОМБИНАЦИЯ ОТ АКТИВНИ ВЕЩЕСТВА и непозволяват появата на мехури и рани по устните и лицето.

ОРАПЛЕКС таблетки вземани след появата на сълзящите мехурчета, ограничават тяхното разпространение и не позволяват появата на рани по устните и лицето. Деактивират вируса и ограничават неговата мултипликация.
Взимани за по-дълък период от време таблетките Ораплекс стабилизират имунната защита и избягват рецидивите.

ОРАПЛЕКС е хранителна добавка за дравето на Вашите устни!

ОРАПЛЕКС е високо ефективна формула облекчаваща симптомите на проявление на „ХЕРПЕС” по устата и лицето, причинени от херпес симплекс вирус тип 1(HSV-1).

Как действа ОРАПЛЕКС:

Подпомага организма при проявата на типичните оплаквания – изтръпване, сърбеж, парене, болка, бодежи, рани, пулсиране, малки мехури, сълзящи мехури.

Аминокиселината ЛИЗИН деактивира вирус, като го лишава от хранителна среда, избягва рецидивите на проявление на симптомите, тяхната продължителност и острота на проявление. Цитрусовите биофлавоноиди, Витамините C, B3, B6, екстракта от Астрагал и Цинк подпомагат оздравяването на разраняванията причинени от херпес симплекс вирус тип 1 (HSV-1 ) по устата и лицето, допринасят за стабилността на имунната защита.

ОРАПЛЕКС таблетки вземани ВЕДНАГА с първите симптоми – пулсиране на засегнатия участък или зачервяване, парене, изтръпване подуване – СЪЗДАВАТ В ОРГАНИЗМА ВИСОКА КОНЦЕТРАЦЯ НА МОЩНА ДЕЙСТВАЩА КОМБИНАЦИЯ ОТ АКТИВНИ ВЕЩЕСТВА и непозволяват появата на мехури и рани по устните и лицето.

ОРАПЛЕКС таблетки вземани след появата на сълзящите мехурчета, ограничават тяхното разпространение и не позволяват появата на рани по устните и лицето. Деактивират вируса и ограничават неговата мултипликация.
Взимани за по – дълък период от време таблетките ОРАПЛЕКС стабилизират имунната защита и избягват рецидивите.

ОРАПЛЕКС таблетки са предназначени за употреба веднага с усещането на първите симптоми за появата на „ХЕРПЕС”, след установяване на неговата проява или за превенция.

Всяка таблетка съдържа:

Лизин хидрохлорид
625mg
Аскорбинова киселина / Витамин С
250mg
Цитрусови биофлавоноиди екстракт
200 mg
Цинк амино ацид хелат
50 mg (екв. цинк 10mg)
Никотинамид / Витамин B3
10 mg
Пиридоксин хидрохлорид / Витамин B6
10 mg
Астрагала корен екстракт (Astragalus membranaceus)
50 mg (екв.на сух корен)

Дозировка на Ораплекс: 
Възрастни и деца над 12 г.

В случите на спешност, с първите симптоми (пулсиране на засегнатия участък или зачервяване ) за появата на „херпес” се взима 1 таблетка 3 пъти дневно, за три дни или до изчезване на симтомите. Ако симптомите не се облекчат до 5-я ден, моля да се посъветвате с лекар.

При установен обрив или сълзящи мехурчета за ограничаване на инфекцията и избягване образуването на рани се приема 1 таблетка 3 пъти дневно, за три дни или до изчезване на симтомите. Ако симптомите не се облекчат до 5-я ден, моля да се посъветвате с лекар.

За профилактика, за избягване на повторната поява на „херпес” в преходните сезони, както и за подпомогане имунната защита на организма, като общо укрепващо средство се препоръчва приема на една таблетка дневно за по – дълъг период от време (1 – 3 месецa)

За деца от 6 до 12 г. по преценка на лекуващия лекар.

Таблетките да се поемат с достатъчно течност, вода или плодов сок.

Продуктът е хранителна добавка. Хранителните добавки не са заместител на разнообразното хранене! Да се съхранява далече от деца! Да не се надвишава указаната дневна доза! Да не се използва след изтичне срока на годност указан на опаковката!

Съхранение: При температура под 30 градуса на сухо място. Срок на годност: 3 год.

Опаковка: 30 таблетки